lördag 11 april 2009

i väntan på grill premiären

alldeles alldeles snart är det dags för grill premiär! Maken står nu vid grillen och snart ska vi äta den första grillade fläskfileen för året! Ska bli så gott så!

Annars har påsken fungerat bra hittills, påskmat på skärtorsdagskvällen hos svärföräldrarna, gick bra åt av laxen, kyckling köttbullarna och köttbullarna i mindre mängder tog även lite omelett. Ingen efterätt: På långfredagen serverades påsktårta jag åt kiwi till middag var det lax och ugnsrostade rotfrukter helt enligt GI, svärmor hade verkligen tänkt på mig. Makens syster har tydligen också börjat köra lite GI så det var ju toppen inför sommaren. Hon åt dock bröd till frukosten och tårta och efterrätter...

Idag var barnen och jag ute på en underbar utflykt på fm, vi åt fruksallad i solen högt upp på ett beg, sedan gick vi hem och tog emot mamam och hennes man som kom för att överlämna påskägg till barnen, de bjöds på en silvia kaka, (påskekorerad) och jag passade på att ta en shake så att jag skulle stå mig till det grillade som kommer NU!!!!!

I kväll blir det Robinsson och lite nötter sedan ska maken och jag avsluta Australia som vi började se i går! Mäktigt bra film!

Trevlig påskafton på er!

3 kommentarer:

  1. Det låter gott med grill, några grannar grillar just nu och det luktar gudomligt. Kommer ihåg i augusti när jag precis börjat med sopporna, då grillade ALLA grannar VARJE kväll (kändes det som). Jag satt på altanen och sniffade...

    Syrran och jag har avnjutit god påsklunch med lax, räkor och ceviche. Det senare var det första gången jag lagade, skall lägga upp recept på receptbloggen i morgon.

    Kram

    SvaraRadera
  2. PS. kan du inte ta bort ordkontrollen man måste fylla i varje gång man har skrivit en kommentar? Det funkar aldrig första gången, så man måste alltid fylla i 2 ord... lite irriterande.

    SvaraRadera
  3. FInns det en ordkontroll???? Hade ingen aning om det, hur tar man bort den då???

    SvaraRadera