torsdag 20 augusti 2009

Inte bara en prickig dotter utan TVÅ!!!!

Jaha, det blev som jag trodde idag har jag två prickiga barn här hemma! Två sjuka barn är inte att leka med de bråkar med varandra hela tiden och förstår inte alls varför vi inte kan gå ut! Maken hade tre lugna dagar hemma med lilltjejen men mina dagar kommer att vara allt annat än lugna...Just nu ser de på film och jag ska försöka dammsuga och fixa lite. Sedan ska lunchen fixas spel spelas och kanske hinner jag sitta i solen en liten stund lite senare...

I kväll ska jag i väg och träna. Ska bli skönt! Kör bara ett pass i veckan nu då schemat är så dåligt!!!

Igår konstaterades första fallet av svininfluensa på mitt jobb. Kanske bra att jag kommer att vara därifrån nu i en vecka, eller så åker familjen på det direkt efter vattkopporna då är man väl tillbaka i mitten av september eller nåt, humm inte blir det fett i plånboken inte!

6 kommentarer:

  1. Oj! Svininfluensa, det var som sjutton. Jag är hemma nu men det är mest att jag har feber och är utarbetad... Hoppas att det inte är influensan iaf, fast det känns inte som förra gången då jag hade ont i hela kroppen.

    3 kilo klarar du galant! Gå ut med hunden och döttrarna när de är friskare eller med maken kanske =)

    Jag kanske inte ska köpa bilen nu, det kanske blir en moppe istället...

    kram!

    SvaraRadera
  2. Förösk vara hemma med gott samvete och njut av lite "ledig" tid. Om det nu går att njuta med två sjuklingar hemma samtidigt, jag vet inte.. *s*
    Och vad läskigt med svininfluensa, hoppas du inte blir smittad!

    SvaraRadera
  3. Ni kan visst vara ute bara ni inte träffar andra. Jag och min son var ute och lekte då han var vattkoppig

    SvaraRadera
  4. jag slängde mina barn i badkaret - så dem kunde leka däri .... men dem var små på den tiden !!! hoppas du får en härlig helg!

    SvaraRadera
  5. Tack för alla trevliga kommentarer, vi passar på att vara ute när alla andra är på förskolan/skolan/fritids sedan håller vi oss inne!!!

    SvaraRadera
  6. Läskigt med svininfuensan! Jag vill vaccinera hela familjen igår känns det som....
    Du får köpa öronproppar så hör du inte bråken iaf hehe ;)
    Styrkekramar!

    SvaraRadera