måndag 9 november 2009

Länge sedan...


...jag uppdaterade bloggen , vet inte riktigt vad jag gör för jag hinner inte med riktigt. Förra veckan gick fort och avslutades med ett mycket roligt besök i Oskarshamn hos min bror och pappa. Lillebror har blivet stor och själv har man blivet gammal det slog mig i helgen när jag var där. Brorsan har flyttat hemifrån till sin allra först lägenhet som han delar tillsammans med sin mycket trevliga flickvän. De hade verkligen haft tur som fått just den lägenheten de fått. en två i ett gammalt charmigt hus. Högt i tak och en enorm rymd. Hela 108 kvadratmeter! Jag har aldrig bott i en så fin lägenhet som de gör, men jag hoppas på att få flytta in i en sådan när barnen blivet större och lämnat hemmet, då ska maken och jag leva livet i en stor hjärlig stadsvåning! Men det är ju ett tag kvar:-) Nu är jag ju i den delen av livet då det passar bäst att bo på ett lungt område med en liten trädgård där barnen kan leka livet har ju olika faser liksom...
Åt smörgåstårta hemma hos brorsan i fredags kväll. Tänk att han är så stor nu, svårt att fatta liksom. Han har ju alltid varit min lilla lillebror. 12 år yngre. Nu har han Oskarshamns finaste lägenhet, topp mordent inredd, flickvän och kattunge. Saknar honom ofta. under de sista åren har han och jag fått en fin kontakt med varandra. Har väl alltid haft det egentligen men förhållandet har utvecklats ju äldre han blivet. Han och jag har ju inte samma mamma och vi har ju inte växt upp tillsammans. Vi träffades på helgerna när jag vart yngre men på grund av åldersskillnaden så blev det inte så ofta när jag blev äldre prpiioreterade ju lita andra saker när man var tonåring. Ångrar det idag. Men som sagt nu är han 20 år och vuxen och nu har vi resten av livet framför oss, jag får väl engagera mig i hans kommande barn som betalning för det vi förlorade i vår egen relation.

Vi passade även på att besöka brorsans flickväns familj som bor på landet och har hästar. Min yngsta dotter njut i fulla drag av att få rida en liten längre trur än den man brukar få när man betalar en slant.
Självklart firades även farsdag i går. var roligt att få ge pappa lite frukost på sängen var länge sedan man hade den möjligheten liksom... Båda papporna ( min egen och maken) blev ordentligt firade i alla fall.
Vi besökt en gammal kompis till maken också när vi ändå var i O-Hamn. henrim ulrika och deras dotter Saga bjöd på en fatastisk kladd kaka.
Om ni har hängt med nu så ser ni att jag ätit både smörgåstårta och kladdkaka i helgen kan tillägga att jag stoppat i mig lite godis och glass också. Men vet ni det gör inget för jag har insett att jag mår bra som jag är just nu att gå ner tre kilo till kanske inte är bra. Det har verkligen varit svårt och jag har bestänmmt mig för att det är ok att väga 63-64 kilo till mina 175 cm. Tror att det är lite osunt att sätta ett lägre mål så jag avslutar min viktresa nu MEN om jag går över 65 igen så blir det en ny! (och om jag kan trilla ner till 60 så blir jag glad :-) men jag ska inte kämpa ihjäl mig för att nå dit) Fortsätter med gi i den mån jag kan i alla fall. Inga mer osunda smörgåsar här men lite godis då och då i lagom mängd kommer att tillåtas!
Lycka till ni som har en bit kvar!!!
Förra måndagen skrev jag ett inlägg om tv programmet ULLARED tänkt följa upp det lite nu. Tyckte att det gav en ganska skev bild av det hela. Det fanns ju nästan inte en människa i affären. Snacka om en missvisande bild. Man brukar ju ha fullt upp med att ta sig fram . Om folk tror att det är så där tomt i butiken får de ju en chock om de beger sig dit! Hoppas att kvällens avsnitt bjuder på en mer sanningsenlig bild av det hela. Men det var roligt att följa de människor som var där. Fattar inte hur mna kan trillbringa två veckor på deras camping och sedan besöka Gkås varje dag en (eller kanske två dagar) men sedan har man fått nog liksom...
Lovar att uppdatera minst tre gånger denna vecka och jag hoppas på lite trevliga kommentarer så att jag vet att någon där ute läser mitt svammel!!!




2 kommentarer:

  1. Jag är här och läser. Kul att höra ifrån dig! :)

    SvaraRadera
  2. Jag tycker som du, att väga 63 till 175 cm är bra! :)
    Roligt att läsa från dig!

    SvaraRadera