söndag 1 november 2009

November och imorgon börjar alvaret!!!

En tur ut på däck måste man ju ta men man önskar att det hade varit sommar istället..
7-åringen fick en nalle i pressent av besättningen när de hörde att de fyllde år!

Lilla syster passade på att bli en fjäril!

Härlig kvällsstämmning

Tummen upp från tjejerna då det gällde att åka båt!


På väg mot Stockholm

7åringen!


Dags för frukost på sängen!


Jaha då var oktober slut tack för det, de sista veckorna har jag ätit godis nästan varje dag detta på grund av att skåpen varit fulla efter dotterns kalas, men nu är det ny månad och nya tag som gäller fram tills julfrossan kommer. (konstigt nog har vikten hållit sig stabil trotts allt sött...Tack för det!) Från i morgon gäller sträng Gi diet och inget mer godis. Bra mellanmål och bra kvällsmat. Är ju inte långt ifrån mitt mål men samtidigt har det ju gått dåligt sen jag pausade vid semestern står ju kvar på samma vikt och har inte tappat något sen dess så nu gäller två hårda tuffa månader och förhoppningsvis 3 kg bort...


Stora tjejen har fyllt 7 år och vi har varit i väg med Cinderella till Mariehamn. Vi hade det så trevligt tillsammans och det hände hela tiden en massa roliga saker för barnen så vi hann knappt med däremellan. Barnen var facinerade över att det inte känndes att de åkte båt. Lilltjejern älskade taxfree butiken där man fick testa läppglans ögonskuggor och parfym. Hon var överlycklig! Hon valde en parfym som hon fick köpa med sig hem medan storasyster valde en batteridriven cinderella båt (!) Jo, de är väldigt olika till sättet! Åt en otroligt härlig frukost samt en lika tevlig lunchbuffe. Var så otroligt mätt!


Idag har barnen och jag åkt fram och tillbaks till Lönneberga för att hämta Tindra som varit hos mamma medan vi var borta. Vi stannade bara och åt middag och sedan bar det hemmåt igen nu ska jag frossa lite med godsaker innan morgondagen kommer och sedan ska jag se på Ensam mamma söker, näst sista delen idag!


Önskar er alla en trevlig söndagskväll och en härlig första vecka i november!

















1 kommentar:

  1. det vart en lyckad resa för er med. Ni ska prova på sommaren också då kan man se lite mer på ditt resan.

    SvaraRadera