torsdag 27 maj 2010

Dagens motion...



är avklarad, en liten cykeltur till stan och sedan blodomloppet, 5 km i rask takt i goda vänners lag. Kan kvällen avslutas bättre? Jo, då en liten picknick i det regn våta gröngräset också. Man kan ju undra om man är normal när man frivilligt sätter sig och äter på det sättet...

Lite av det goda som bjöds kunde jag i alla fall pilla i mig, lite skinka, tomater och lax samt hummus. Kan de inte göra en GI-påse till nästa år?!

Annars har dagen varit som en alldeles vanlig torsdag i livet. Huset är nystädat och fint och nu är det bara att vänta in den kommande helgen. Slutar dessutom tidigt imorgon härligt!

Hamnfestivalen går av stapeln i Linköping i helgen, hade planerat att gå ut i morgon på after work. Hade det varit soligt hade det varit trevligt men nu väljer jag att vara hemma i stället. Planerar att se Göta kanal 3 med barnen, ja jag vet alla som sett den säger att den inte är värd att se, men vad gör man inte för barnen?

2 kommentarer:

  1. Duktig tjej :-) Vi satsar på mys med ungarna ikväll för imorgon är vi bortbjudna på grillparty - hoppas vårt fina väder håller i sig :-) Ha en skön helg! Kram

    SvaraRadera