fredag 21 maj 2010

Utlåsta men ändå en underbar kväll!

En bild säger mer än ord...

Nej, en liten text kanske kan vara bra då detta är en blogg!

Jobbade sent idag och kom inte hem förän närmare 17.30. Tog en tur med barnen och hunden i det vackar vädret pratade om att man borde hitta på nåt kul. Bestämde oss för att åka till Göta kanal, Bergs slussar och äta vår kvällsmat. Sagt och gjort. Vände hemmåt glada i hågen. När vi kom hem var ytterdörren låst, fast jag lämnat den öppen när jag gick (ja jag vet, dålid vana!) Maken hade varit hemma och hade i bara farten låst dörren. Där stod jag med två barn och en hund, utan telefon eller nyklar...Bara att ringa på hos en granne och ringa maken. Naturligtvis inget svar. Väntade ett tag och lånade sen en telefon av en annan granne. Fick tag på maken och som tur var fanns han i närheten och kunde komma och öppnade!

Packade i hop en lite matsäck och gav oss i väg. Fick en underbar kväll tillsammans. Åt nere vid badplatsen och satt sedan en stund och tittade på slussningen. Båten Wasa Lejon skulle slussas igenom. Fick se allt på närahåll. Jätte spännande! Gick runt och tittade lite, plockade gullvivor och bara hade det trevligt. Kom hem först kl 20.30. Iklädda shorts och kortärmat, det säger väl en del om vädret?

Fick en så fin komentar av barnen idag, de hade funderat på detta med Tindra. De kom till mig och sa; "Mamma vi behöver inte åka på semester i sommar vi kan stanna i Torp (vårt sommar ställe) hela teden det kostar ju inget, för vi vill att alla pengarna vi har ska rädda Tindra även om det kostar 100.000:-" Go snå töser klart vi ska genomföra operation rädda Tindra!

Trevlig fredag kväll på er!!!

5 kommentarer:

  1. tur det löste sig med utlåsningen, låter som en underbar kväll iaf :)

    SvaraRadera
  2. Berg slussar som är så otroligt fint när det blommar där ute! Ni som inte bor i östergötland har absolut missat något kan jag säga!

    Vilka fina barn du har och vilken fin tanke av dom att semester absolut inte spelar någon roll bara voffen överlever! Fint tänk på små barn!

    Ha en supertrevlig kväll / Helg. kramar

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig utflykt!
    Och vad gulligt av barnen, det är precis sådär som man vill att det ska vara!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig kväll och härlig kommentar av kidsen :)

    Trevlig llördag kväll!

    Kram Heleena

    SvaraRadera
  5. Låter som en toppen kväll även om ni vart utelåsta. Härlig kommenter från dina barn. :)

    SvaraRadera