torsdag 17 juni 2010

LIlla älskling!


Nu är lilla älsklingen hemma igen. Maken lämnade henne på djursjukhuset tidigt imorse. Jag och barnen hämtade hem henne klockan 15.30. Operationen gick bra men det var några oroliga timmar. Nu är det lugn och ro ett par dagar och tratt på i 14 dagar. Lilla gumman hon kan knappt gå. "Inte lätt med en lampskärm på huvudet" som en av döttrarna sa. Hon kan inte lägga sig själv i sin korg då kanten tar emot, men hon kommer nog att lära sig att lyfta på huvudet. Två olika starka mediciner mot smärta ska tas. När hon var sövd så passade veterinären på att göra en allmän kontroll och upptäckte då en svårt inflammerad tand i munnen så den åkte ut. Den lilla nätta räkningen på 5600 var tvungen att betalas, men vad gör man inte för en älskad familjemedlem? Betydligt mindre i semesterkassa men vad gör väl det när operation Tindra är avklarad.
Ps, det var en juvertumör=bröstcancer hurvida den var god eller ond vet man inte men allt är i alla fall borta nu...Ds

6 kommentarer:

  1. vad härligt att lille tindra mår bra nu trots tratten, men den vänjer hon sig nog mer väldigt snart! Liten då!

    SvaraRadera
  2. lilla söta vovve! hoppas verkligen hon blir helt återställd!

    SvaraRadera
  3. Men, så skönt att det är avklarat. Hon kommer att vänja sig vid tratten. Vi har ju två hundar. Den ena är livrädd för såna trattar. Den andra älskar dom. Konstiga djur!!
    Hoppas hon kryar på sig snabbt!
    Kram Åsa.

    SvaraRadera
  4. Men så söt hon är!
    Vad skönt att allt gick bra, hoppas att hon mått bra inatt också och inte börjat kräkas (minns att grannens hund gjorde det efter sövning)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Lilla söta vovven! Skönt att det är över och att det gick bra.
    kramar

    SvaraRadera
  6. Hej,

    Halkade in här. Förstår dig precis!! Har haft hund och även häst och man betalar allting för att de ska få må bra och ha ett bra liv.

    Skönt att allting gick fint och hoppas att det går bra med tratten, brukar vara ett gissel det där ;-)

    SvaraRadera