tisdag 21 september 2010


Vår brevlåda fylls av brev från Univesitetssjukhuset...

En massa återbesök väntar...

... men samma dag och samma tid var väl att ta i? Hur ska man göra, dela sig på två olika håll?Hade ju varit bra att slå två flugor i en smäll och bara ha vård av barn en dag men det går väl inte att få till, får väl ringa imorgon och se om vi kan ändra ett av besöket till lite senare samma dag....
Kämpar fortfarande med allt här hemma. Är i ett svårt läge som nog bara ni som har hundar kan förstå. Saknaden efter Tindra är stor. Hon är en del av oss och hon fattas här hemma. Alla glömmer bort att hon inte finns hos oss längre. Stora dottern har det svårast. Hon gråter sig till sömns på kvällarna. Hon vill bara träffa henne igen och helst vill hon att hon ska komma hem igen. Alla känner dåligt samvete för att vi saknar henne när vi vet att lillasyster inte alls gör det...
Vi har i alla fall tagit beslutet att inte ta hem henne igen. Nu jobbar vi på att hitta ett nytt hem åt henne då hon inte kan stanna hos svärfar allt för länge. Som det är nu får han hjälp av grannar flera gånger om dagen för att det ska fungera. Men som sagt vi jobbar på en lösning.

6 kommentarer:

  1. Jag förstår att det är tungt! Jag har haft hundar förr och de blir ju som en familjemedlem.
    Hoppas ni hittar en lösning snart både för er och hundens skull.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni hittar ngn annan som kan ta hand om henne!

    SvaraRadera
  3. Tack för stödet med kommentar.
    Tråkigt med hunden. Och jag hoppas lilla tjejen mår bra.

    SvaraRadera
  4. Åh så tråkigt. Jag förstår verkligen att ni väljer att inte ta hem henne igen. Hoppas ni hittar en bra matte eller husse som kan ta hand om henne.

    Lycka till med allt fina du!

    SvaraRadera
  5. Oj ,vad det har hänt saker oss er =(
    Inget roligt alls! Tungt beslut att ta, men ni gör rätt. Jag hade gjort likadant. Barnen går ju ändå först. Sänder en liten styrkekram!
    *Kram*

    SvaraRadera