måndag 20 september 2010

Vi har det bra!




Jag vill börja detta inlägg med att tacka er alla för ert stöd. Ni är så många som hört av er, ni har lämnat fina komentarer här, på Fb, via sms och telefon. Flera av er har vid upprepade tillfällen sänt oss er omtanke. Hela familjen är oerhört tacksamma för detta. Ni har alla betytt så mycket för oss i denna svåra stund. Det har varit en mardrömslik helg som kantats av oro. Timmarna från fredag kväll till lördag förmiddag var så långa. Känns som en vecka har passerat sedan dess.




Vill berätta för er att detta kunde slutat så mycket värre än det ändå gjorde. Vi har haft en sådan tur i alla olycka. Vi fick fin hjälp av en speciallist inom plastikkirurgi. Han erbjöd sig att hjälpa vår lilla tjej och han kämpade otroligt för att fixa till hennes lilla överläpp på det finast möjligaste sätt. Vi är honom evigt tacksamma. Att just han fanns där denna kväll är ett under. Vi är även otroligt tacksamma att vi bor i en stad där sjukhuset är känt för sin plastikkirurgi. Annars kanske någon vanlig läkare bara sytt och då hade vi inte haft detta fina resultat. Det är otroligt att se huf fin hon är idag då man har sett skräckbilden av hur det såg ut precis när det hänt. Aldrig att vi kunde tror detta. Från början pratade de om återkommande operationer men nu kommer det förmodligen att räcka med den de gjort.




Tittar man på lilltjejen idag så är det nog inte många som kan föreställa sig hur hon såg ut i fredags kväll. Den bilden vill vi inte att någon ska behöva se. Idag ser det bara ut som hon har en liten skråma på läppen och många tror nog bara att hon ramlat och slagit sig.




Vi vet att detta kommer att ta tid men vi har stora förhoppningar om att det kommer att läka fint. Vi hoppa nu att folk och framför allt barnen som hon mötere inte ska påpeka att hon ser annorlunda ut för detta ska hon inte behöva höra. Jag hoppas att vi och alla i hennes närhet kan stötta henne och påtala att hon är finast i världen! Just nu vill hon inte gärna visa sig för andra igår ville hon t. ex gå ur bilen när vi skulle handla för hon tror att hon ser hemsk ut. Vi påtalar hela tiden att det är jätte fint, men denna lilla tjej är väldigt utseende fixerad och har alltid varit.




Annars flyter det på här hemma. maten delas i små små bilar och hon pillar i sig så gott hon kan. I lördagskväll satt hon med en liten sax och klippte sönder godisbitar i små små bitar, klart hon skulle ha lördagsgodis. Hon är smart min lilla tjej! Hon har bett oss att inte säga roliga saker för hon är jätte rädd för att skratta, då detta gör ont!




9 kommentarer:

  1. Hon är smart din dotter. Så andorlunda ser hon inte ut. Det är som du skriver. Det ser ut som hon har ramlat och slagit sig.
    kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att allt gått bra och att ni hade sån tur med läkare och allt.
    Ser jättefint ut!

    SvaraRadera
  3. Åh vad varm i hjärtat jag blir. Härligt att det har gått bra för er.
    STOR kram

    SvaraRadera
  4. Hon är underbart söt, det kommer säkert att läka jättefint! Peppa henne från oss alla :)

    SvaraRadera
  5. Åh vad skönt att höra att det går bra för er!
    Och vilken fin bild på er, ni är så otroligt vackra båda två!!!
    Många kramar

    SvaraRadera
  6. Vilken mardröm. Men vad underbart att det gick så bra. Ta hand om varandra. kramar Linda

    SvaraRadera
  7. Härligt att det ser så fint ut. En stor kram till er båda!

    SvaraRadera