lördag 4 september 2010

Underbara dag

zwani.com myspace graphic comments
Graphics for Saturday Comments
Ännu en härlig dag går mot sitt slut. Ska försöka vara lite duktig nu och ta en långpromenad innan kvällen och bänkningen i tv-soffan.
Blev inte riktigt som jag tänk igår. Vi fick besök. Svärmor kom för att stanna över natten. Ville träffa sitt skadade barnbarn och vem kan neka? Dottern älskar farmor mer än allt annat och den glädjen vill man inte från ta någon. Trots att jag inte kännde mig hundra på topp så blev det en trevlig kväll och en trevlig dag idag.
Vi har gått en promenad, bakat en äpplekaka, varit och handlat, lagat mat och haft det trevligt tillsammans. Nu har hon just åkt och jag hamnade vid datorn , skadade dottern sitter brevid och spelar på sitt ds, lilla dottern ser på e-carly på tv och maken sitter framför sin dator en riktigt skön slapp avslutning på dagen kan man säga.
Dottern har köpt ett Nintendo DS för en del av sina pengar hon fått för sveda och värk. Hon har aldrig visat intresse för datorer eller tv-spel men nu har hon blivit som besatt har spelat hela dagen. hon handlade ett spel på tradera med 10 tillhörande orginalspel så hon har lite att ta sig igenom om man säger så. HOn har alltid tyckt kusinen varit träkig som jämt spelar men nu finns risken att hon blir likadan själv...

3 kommentarer:

  1. Amelia spelar inte heller så ofta på sitt DS, men vem vet, det vänder kanske:)

    SvaraRadera
  2. Hoppas hon snart kryar på sitt ben o att ni får en fin avslutning på helgen
    kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas att du får en lugn söndag.
    Kram

    SvaraRadera