söndag 9 januari 2011

Home sweet home!

I fredags investerade även vi ett wii, föll för frestelsen och tyckte att det kanske var dags att introducera tv-spelet i döttrarnas liv. Idag ska det första tuneringen gå av stapeln här hemma och jag har lovat att vinna!

Helgen har tillbringats i Örbro. Kusinerna har åkt slalom tillsammans och haft skoj tillsammans med papporna. Mammorna gick en sväng på stan och sedan avslutades dagen med god mat
och lek och skoj. När barnen somnat såg vi vuxna en (ganska sjuk) film. Har haft sovmorgon båda dagarna och inte ätit frukost förän klockan 10, så skönt så men nu är det slut på lyxlivet.


I morgon börjar alvaret igen. Klockan kommer att ringa redan 05.30 fattar seriöst inte hur man ska orka...Men det tar väl som vanligt bara ett par dagar tills man är inne i rutinerna igen. Barnen är helt upp och nervända och behöver verkligen få lite fasta rutiner igen. Gå upp samma tid varje dag, åtminstone på vardagarna, och lägga sig vid en fast tid. De har verkligen vänt på dygnet. Men det är inte bara de utan även jag...Vet inte hur man ska kunna sova i kväll men det är bara att försöka.










4 kommentarer:

  1. Klockan sex ringer vår klocka imorgon.

    SvaraRadera
  2. Trevligt med Wii.
    Vi har haft det ganska länge och älskar det!
    Just nu spelar vi New Super Mario Bros, himla roligt.

    SvaraRadera
  3. Wii är ju så kul. Perfekt att göra alla tillsammans.:-)

    SvaraRadera
  4. Det är kul med WII, vi har haft det i några år nu och jag spöar fortfarande alla i familjen i bowling och bågskytte (av någon konstig anledning...).

    Ha en bra arbetsvecka

    kram

    SvaraRadera