fredag 18 februari 2011

zwani.com myspace graphic comments
Ja ,vad ska man säga kan det bli bättre?
Fredagen är äntligen här och nu ska helgen börja!
Fredagsmyset kommer att gå av stapeln så fort maken kommer hem och sedan ska vi bara mysa slappa och ha det underbart. Älskar verkligen att bara vara hemma med familjen behöver liksom inga fler.
Tror jag kommer uppskatta den kommande mammaledigheten mer än de tidigare för nu har jag många att rå om och det blir inte lika mycket ensam tid när den lilla sover. Kommer ju ha fullt upp med att lämna/hämta de större på skolan. Ser fram emot att faktiskt få umgås med dem mer än ett par timmar varje kväll. Timmar när både jag och barnen är trötta. Självklart längtar jag även efter att få mysa med lillbebisen. Måste säga till er som undrar; att inte få sova, att ständigt vara behövd att inte få så mycket egentid är värt det för barn är fantastiska och det är det bästa vi kan få. Åååå längtar verkligen till sommaren!!!
I morgon går melodifestivalen av stapeln här i Linköping. Har, framför allt, en dotter som hade önskat att vi skulle sitta i publiken och se favoriten Eric Saade. Hon vill inte riktigt ta in det jag säger om att man ser bättre hemma... Hennes dröm över att få träffa honom grusades idag. Hon hade tänkt att hon skulle bjuda Eric på en grillad hamburgare idag men så blev det inte :-)
Det var nämligen så här; båda döttrarna har tilllbringat dagen på isen som ligger i anslutning till Cloetta Center där melodifestivalen hålls i morgon. Lillsyster hade då en plan om att hon skulle få syn på Eric när klassen skulle grilla men tyvärr hände inte detta.
Men i morgon kommer han att befinna sig i vårt vardagsrum, dock via tv:n...
Nog svamlat för idag.
Ha en underbar fredag!

2 kommentarer: