söndag 19 juni 2011

En dag full av regn!

Inte ett enda uppehåll på hela dagen. Barnen och jag trotsade i alla fall vädret och gav oss ut på en promenad under varsitt paraply. Blöt blev man ändå. Men men vad gör man inte för lite luft som bidrar till lite lugn i hemmet och lite mera ork? Väl hemma hann vi inte in genom dörren förrän mamma/mormor och hennes sambo stod i dörren. En liten fika och lite prat. Sedan städade jag av huset medan barnen pysslade. Sedan slog tröttheten till igen lagom efter maten och vi hamnade i soffan. Kastade i Änglagård 3. Säger bara en sak, varför görs uppföljare?

Lillebror levt rövare i magen hela helgen, har dessutom känt ett enormt tryck nedåt och bakåt. Kanske kan det vara så att den lilla borrat sig nedåt för fixering eller så har han helt enkelt gjort kullerbyttor där inne. Bara han inte vänt på sig han har ju haft huvudet nedåt länge nu...

Nu ska jag spela spel med barnen innan åtminstone en av dem tänker bada. Imorgon ska vi upp tidigt igen för då väntar allvaret. Åtta dagar, två arbetsveckor kvar innan den välbehövliga vilan och semestern börjar. Kunde gärna vara imorgon om ni frågar mig!

1 kommentar:

  1. Vilken fin kula du har på mitten ;))) Snart är lillebror färdig för att anlända, mysigt ;)
    Ha en fin söndagkväll/kramiz

    SvaraRadera