onsdag 3 augusti 2011

Plötsligt händer det!

Går dagen blev inte alls som vi tänkt. Svärmor halka på det det daggvåta gräset när hon skulle springa ner för en liten slänt. Resulterade i en avsvimning och så småningom ett gipsat ben:-(
Jag fick i och med detta händerna fulla kan man säga. Maken ssyster åkte med svärmor till akuten och maken och svågern målade huset medan jag hade ansvar för de fem barnen. Stekte pannkakor med liten arg bebis hängandes på axeln. Barnen fixade tillbehören till pannkakorna själva, kan säga att det var mer socker än pannkaka på deras tallrikar... Som avslutning på dagen stukade maken ett finger rejält under en volleyboll match.

Idag åkte vi hem en sväng. Barnen skulle hoppa i pooolen men icke sa nicke, den var full av alger. Bara att bege sig iväg för att köpa klor och lite andra tillbehör. En sväng till bvc hann vi också med. Lilleman är nu 40 gram i från födelseagen vikten!

Dagen avslutades med besök av mamma, hennes sambo och bror. Sedan fick jag även fin besök av finaste Jenny, tack ännu en gång för presenten !


1 kommentar: