lördag 3 september 2011

Lördag min favorit!

Förut var fredag bästa dagen på veckan men nu måste jag säga att det är lördagen som hägrar. Fredagen blir som sagt bara en dag i raden nu när man är hemma. Men lördag, ljuva lördag. Barnen är lediga och förhoppningsvis maken också (dock inte denna helg). Underbart att inte behöva hoppa upp och väcka trötta barn. Tjata för att hinna i väg till skolan i tid och sedan jäkta för att hinna med allt som måste göras innan de ska hämtas igen. Phu... blev trött av att bara skriva det där. Nej, tack för lördagen (och söndagen)!

Igår kväll och i natt var vi en kort här i familjen. Storasyster var på "tjejfest" och övernattning. Har planerats hela veckan inför detta. De tre kompisarna verkar haft en bra kväll natt och förmiddag. Hyrt fil och allt. Ingen barnfilm utan en vuxen svensk film! Stora tjejerna.

Inatt fortsätter trenden för då ska lillasyster sova över hos en kompis för första gången. Inte kan hon vara sämre än syrran så hon fixade detta helt själv. Ringde en mamma hit och fråga om det var okej. Underbara unge.

Förmiddagen har tillbringats i en lekpark tillsammans med lillasyster och lilleman. Sedan bakade lilltjejen chokladbollar som hela kompisgänget just nu sitter och äter i vårt kök. Fem tjejer. Alltid fullt hus liksom. Ser ut som en fritidsgård på framsidan, alldeles fullt av cyklar!


1 kommentar:

  1. fabbe har också haft kompis att sova över från igår, det är trevligt! dom har så kul tillsammans :)

    SvaraRadera