fredag 25 november 2011

Dagens program!

Idag är det lussebak på schemat ska baka de här små godingarna. Riktiga lussebullar går liksom inte hem när man en gång bakat dessa! ,-)

Saffranssnurror

Underbart goda med vit choklad i fyllningen!

Vi kan ju helt enkelt inte bjuda på vanliga bullar på sonens dop när dopet är 1:advent.
I går hade vi besök av dopprästen. En jätte trevlig tjej. Till flickorna har vi haft manliga präster så detta blir extra roligt. Kommer att bli så fint så. Vi kommer att gå in i början av gudstjänsten. Sedan kommer vi att tända första adventsljuset medan prästen säger några ord och sedan kommer själva dopet att ske. De stolta systrarna kommer att hälla upp dopvattnet. Deras gamla dopljus kommer att brinna på altaret och när sonen fått sitt kommer hans att ställas emellan deras. Dessutom fick vi använda båda de psalmer som vi så gärna ville ha. Vi har valt en lite nyare som heter "Sov du lilla" och sedan den gamla godingen "Du vet väl om att du är värdefull"

Som sagt det kommer bli så bra!!!

Bara vi hinner med allt som ska göras innna. Kommer inte få sovmorgon på söndag om man säger så....En massa räksmörgåsar ska förberedas och en massa annat ska fixas. Bäst att börja med baket nu så jag hinner
:-)

5 kommentarer:

  1. De där är SÅ goda.
    Jag får inga i år dock :-/

    SvaraRadera
  2. Åhh dom ser sjukt goda ut! Måste oxå hinna baka lite...
    Mysigt att ha dopet den 1:a advent!!
    Kram K

    SvaraRadera
  3. Men shit så goda de ser ut!!!

    SvaraRadera
  4. Spara en och frys in till mej ;)

    SvaraRadera