måndag 13 februari 2012

Host, snörvel och provsvar!

Idag är lilltjejen hemma och hostar. Lillagumman alldeles genomförkyld. Ingen feber men alldeles matt. Hörde att influensan tar sitt grepp om vårt landskap med start denna vecka och att det figurerar en ny bakterie var tredje dag. Intressant. Tur att jag klarar mig från att bli sjuk ! (peppar peppar ta i trä) Jag har väl byggt upp ett super immunförsvar under alla år bland halvsjuka barn i barnomsorgen. Tack för det.

Här hemma fixar och trixar tjejerna inför den stora dagen i morgon. Ingen har väl missat att vi imorgon ska vara lite extra kärleksfulla mot varann???

maken har haft ledig och vad har vi gjort då, jo fyllt på förråden, ja igen. Det är alltid något som är slut kan ni förstå det? Hur mycket man än handlar!

Fick svar på gluten provet idag i alla fall. Ingen allergi. Woohoo! Skönt. Har verkligen varit orolig för detta då det skulle blivit så svårt. Nu väntar vi bara på laktos provet. Visar det inget så vet jag inte vad vi gör. Återstår att se.

Nu väntar lite fix och trix här hemma och så lite Familjen annorlunda i kväll! Med andra ord så har vi det hur bra som helst!



Denna lilla sötis hittar nu mera allt. Öppnar man diskmaskinen eller ett köksskåp kommer han åkandes i 180 i gå stolen för det är spännande. Häromdagen lämnade systrarna en morot och snabbt som attan hittades den av denna lilla busunge!

3 kommentarer:

  1. Hoppas Lillan kryar på sig fort! Skönt att läsa att ni mår bra för övrigt :)

    SvaraRadera
  2. Min syster och hennes son testar båda negativt på laktosprovet. Detta för att laktosprovet endast testar just intolerans mot LAKTOS. Det de inte tål är mjölkproteinet. Om min syster tar kaffe i kaffeautomaten efter en person som har mjölk i sitt kaffe, och en droppe hamnar i hennes kopp, så får hon ont i magen i en vecka. På grund av att hon inte testar positivt på något test så är hon officiellt inte intolerant, och hade ett helvete innan hon och sonen fick specialmat på skola/jobb. Så ge er inte ifall testerna är negativa, försök att utesluta laktos OCH mjölkprotein i hennes mat och se om det hjälper. Att utesluta mjölkprotein är mycket svårare än att utesluta laktos, men det går. Man måste bara läsa på ALLT.

    Kram å lycka till!

    SvaraRadera