onsdag 8 februari 2012

Så har halva onsdagen passerat och jag har inte gjort nåt. En promenad till skolan och så en sväng till efter det. Lite fika med dottern som är hemma idag också (men imorgon ska hon iväg!) Sedan lite lek och bus med lilleman. Maken slutade tidigt idag och jag borde tagit tillfället i akt och hittat på något men icke. Har ingen lust att göra nåt. Det är en sån dag helt enkelt! En dag då man tycker lite synd om sig själv fast man egentligen har det hur bra som helst!

6 kommentarer:

  1. Jag är precis likadan... När jag skulle o kan få hitt apå saker.. Nej då gör jag inte det... passa på att tycka synd om dej själv o bara va;-)
    Kram i massor K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är man dum, när man har chansen så gör man inget, eller jo man umgås med finaste familjen!

      Radera
  2. Dom ville inte ha mig där, nej skämt åt sido så var det ett meningslöst besök på 4 timmar, dom tog ett test i halsen som jag får svar på i morgon konstaterade att risken att jag skulle blöda igen var liten och så tack och hej, 400 kr hade det kostat också om jag inte kommit på att jag hade högkostnads kort. tyckte dom var absurt nonchalanta med tanke på hur sjuk jag är och hur viktigt dom tyckte att det var i telefon att åka in.
    Hoppas allt är bra med er
    Kram på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fy vad tråkigt att bli behandlad så! Krya på dig nu!

      Radera
  3. Hoppas att torsdagen blir lite roligare!

    SvaraRadera