torsdag 17 maj 2012

Känns som jag förlorar er alla

och det vill jag ju inte. Många gånger är ni ett stort stöd genom era fina kommentarer. Så därför.....tadaaaa...jag är tillbaka och bloggen öppnas igen!!!

Vi hänger i här hemma och försöker njuta av dagen som den kommer. Lilleman fortsätter att vara med vild än tam. Är just nu i en väldigt mammig period och vill helst sitta på höften hela tiden. Vagn och stol är hatat!

Dagarna rullar på som sagt. Har hänt en del. Sökte nytt jobb och blev kallad på intervju dagen efter. Men sedan har det varit tyst så tyst. Inte ett ljud och imorgon har det gått två veckor så det blev nog inget. Men det var väntat då de ville ha en ny kollega redan till Augusti och jag ska ju inte tillbaks på marknaden förrän oktober. Men det var värt en chans. Hade varit kul med en nystart. Men men det går fler tåg.

Härligt att ha långledigt tillsammans med barnen nu i fem dagar. Jo här har vi lov och studiedagar i samband med kristihimmelfärdsdag och helgen så 5 hela dagar blir det! Men barnen de lyser ju mest med sin frånvaro!

2 kommentarer:

  1. Synd på jobbet!
    Häääärliga ledighet! Mys:)
    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Långledigt är aldrig fel ;))

    Kramiz/ lovelykidz

    SvaraRadera