onsdag 11 juli 2012

Ja som vanligt händer det allt för mycket dåligt.






Nu är det mamma och hennes sambo som återigen drabbats av översvämning. De bor precis bredvid Silverån i Lönneberga och nu står deras hus i vatten sedan ett par dagar tillbaka. Denna gång kommer huset inte att gå att rädda. 


Total renovering eller rivning kommer att bli resultatet av denna naturkatastrof, och vid en natur katastrof gäller inga försäkringar. När i helvete gäller de??? Det finns ju alltid en paragraf för försäkringsbolagen. I vilket fall som helst så klarade inte mamma av att sitta i huset i all förödelse så hon kom hit i måndags. Vi har försökt att hitta på lite roliga saker här i stället. De har nu fått en lägenhet som de kommer att flytta till inom två veckor så imorgon åker hon hem och börjar packa. Lägenheten hon ska flytta till är samma som jag vuxit upp. Konstigt men sant. Back to basic. 

När det gäller dottern så är hon sedan i måndags tillbaka och uppe på benen. Efter en vecka. Otroligt skönt att se henne bättre. När det gäller matintaget så blir det bättre och bättre dag för dag och på något konstigt sett så har hon inte tappat mer än något halvkilo i vikt. 

Lilleman var på 1-års kontroll på bvc idag och han växer så det knakar. 11.2 kilo och 80cm lång. En spruta i varje ben fick han också, inte ett pip sa han min lilla prins. Snart 1år och allt. Att han fyller ett om två dagar är helt ofattbart!






1 kommentar:

  1. Skönt att höra att Storan är bättre! Tråkigt för din mamma, man undrar verkligen över varför man betalar gigantiska summor till försäkringsbolag varje månad! Helt sjukt att inte få hjälp sedan när man verkligen behöver det! Och lilla Prinsen, så duktig! Ja tänk att det gått ett år redan! Hör av dig när vi får komma och fira när allt lugnat sig för er <3 KRAM

    SvaraRadera