söndag 5 januari 2014

Näst sista dagen och framtidsprojekt!

innan allvaret bäst att suga ut det bästa av de timmarna som finns kvar!

Idag blir det isen och skridskoåkning, kommer bli inte bara en utan två Bambis på hal is, för lilleman har bestämt att även morsan ska ut på isen. Kan sluta hur som helst detta och roligast kommer nog de som står bredvid isen att ha, men det bjuder jag väl på en dag som denna.

Hoppas våra planer går lite bättre i lås idag än igår , för i går gick inget som vi tänkt. Skulle ju bada som ni vet men vi blev inte ens insläppta i entrén då hela badhuset var överfullt och kösystem införts. Åkte hem till svärföräldrarna först och fikade och åt lunch innan vi ringde igen. Samma läge. Åkte dit och fick veta att det kunde ta allt från 15minuter till tre trimmar att komma in. Hummm,..... tre timmar då skulle stället stänga. Gasade iväg mot en annan stad och hann till sist med ett bad under två timmar, på en helt annan plats än vi tänkt. Visst spännande men stället var slitet och inte alls det vi tänkt. Men men bättre lycka nästa gång och skam den som ger sig. Idag hoppas vi på att isen inte är full!

I vår ska vi bygga ut här hemma! Ska snart ta ut ett par firmor för att kolla läget och priset. Vår övervåning ska delas av och nya fönster ska upp. Ska bli så kul att få inreda två nya rum med döttrarna uppe och varit rum åt mannen och mig samt åt lilleman nere. Kommer kosta men det kommer bli så kul och så fint och fräscht! Längtar. Det är vår projekt för våren. Sedan ska maken fylla 40 och barnen tycker att en resa till turkiet i två veckor är på sin plats. Snålmorsan tycker att 40.000:- är MYCKET! Men vi får väl se....








2 kommentarer:

  1. Kul att du är tillbaka, och vad snygg du är i håret. Det där är verkligen "din"frisyr.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Gud va kul att bygga ut, äntligen! Ska bli spännande att följa!

    SvaraRadera